Dijous, 24 Juliol 2014 13:10

L’empresa Borges dóna 1.000 litres d’oli per a les famílies usuàries dels programes d’aliments de Creu Roja Lleida

Valorar aquest article
(0 vots)

L’empresa Borges de Tàrrega ha fet a un donatiu Creu Roja Lleida de prop de 1.000 ampolles d’oli de gira-sol que la Institució Humanitària distribuirà entre famílies en situació de vulnerabilitat social. Aquest donatiu complementa el projecte 'Aliments per la solidaritat', que durant l’any 2013 va ajudar a més de 2.000 persones que necessiten productes bàsics per una correcta alimentació, prioritzant les famílies amb infants.

Les ampolles d’oli donades per Borges s’han distribuït a través de les assemblees que Creu Roja té a: Lleida, Almacelles, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Solsonès i l’Urgell.

Cal recordar que Creu Roja a Catalunya va presentar al maig l'anomenada Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil, una iniciativa adreçada a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l'actual situació d'emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància. Com a entitat social directament vinculada amb els sectors més desfavorits de la societat, la Creu Roja ha detectat un increment constant de la demanda d'assistència, que resulta impossible atendre amb els actuals recursos. En només dos anys, s'ha multiplicat el nombre de beneficiaris dels projectes d'alimentació infantil de la Creu Roja.

Aquesta iniciativa vol recaptar fons per aconseguir fins a 100.000 ajuts i distribuir-los entre els infants en situació de risc de tota Catalunya. Aquesta acció pretén recaptar 1 milió d’euros per poder distribuir aquests ajuts alimentaris infantils a través de diversos projectes de la Creu Roja. La manera més directa de poder col·laborar és enviant un SMS amb el text ACTUEMJA al 28092. La donació íntegra d’1,20 euros és a benefici d’aquesta campanya. També es pot fer una contribució a través de la pàgina web www.ellsnopodenesperar.org.

Llegit 300 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar