Dilluns, 13 abril 2015 17:36

L'obrador El Rosal de Tàrrega espera vendre unes 5.000 roses de galeta i xocolata per Sant Jordi

Valorar aquest article
(0 vots)

L'obrador El Rosal de l'Associació Alba de Tàrrega s'ha proposat consolidar aquest any la venda de la rosa feta de galeta i xocolata. Així, ha ampliat el nombre de punts de venda a Barcelona i comptarà amb una parada pròpia a la plaça Major de Sarrià. Serà present també a Lleida i a Tàrrega i diferents empreses ja han realitzat comandes per a regalar als seus treballadors. A més, alguns restaurants la vendran com a postre especial per Sant Jordi. 

Fa tres anys que l'obrador El Rosal de Tàrrega va llençar aquest producte innovador per Sant Jordi, una rosa feta de pasta de neula recoberta amb un toc de de xocolata. La bona acollida dels anys anteriors ha fet ampliar als responsables de l'obrador la producció de roses i esperen vendre'n més del doble que l'any passat, unes 5.000.

Des de fa unes setmanes l'obrador treballa intensament fabricant aquest producte que té un procés d'elaboració manual, una a una, i delicat, i compta amb ingredients de qualitat i proximitat.

El Rosal es va fundar el 1920 a Tàrrega de la mà de la família Serra. Els seus productes van assolir ràpidament una gran popularitat. El 2003 es jubila el propietari i cedeix el negoci a l'Associació Alba, entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i transtorn mental de l'Urgell i la Segarra.

Des d'aleshores el Rosal segueix treballant amb la mateixa recepta i procés de fa 100 anys, amb un alt compromís social ja que l'obrador és actualment un espai de treball inclusiu que dóna feina a 8 persones amb especials dificultats. 

Llegit 593 vegades Darrera modificació el Dilluns, 13 abril 2015 18:43

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar