Dilluns, 09 Novembre 2015 09:18

Carles Capdevila presentarà a Tàrrega el conte sobre els arrugats del Rosal

Valorar aquest article
(0 vots)

L’Associació Alba presentarà el proper diumenge 15 de novembre a Tàrrega el conte Els arrugats, quina troballa més dolça, escrit pel periodista i director del diari Ara Carles Capdevila i amb les il·lustracions de Vero Cendoya. El conte està publicat per l'editorial La Galera i arribarà a les llibreries el dia 18 de novembre. A més a més els dies 19, 20 i 21 de novembre hi haurà una promoció especial en què es podrà comprar el conte juntament amb un paquet d'arrugats amb el diari Ara.

L'obrador artesà El Rosal és un projecte de treball inclusiu que forma part de l'Associació Alba i dóna ocupació a persones amb discapacitat i risc d'exclusió.

La seva galeta més famosa és l'arrugat, creada pel Lluís, una persona amb dificultats a qui no li sortien les neules i les acabava arrugant i amuntegant en una safata. Aquelles sobres arrugades la gent de l'obrador les trobava molt bones i finalment van decidir comercialitzar-les. Actualment l?arrugat és un 70 % de la producció.

De la història dels arrugats, és a dir, la capacitat de posar en valor els petits fracassos i saber-los transformar amb èxits, el periodista Carles Capdevila n'ha creat un conte amb una història paral·lela protagonitzada per a dos germans.

Llegit 586 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar