Dijous, 26 Maig 2016 18:26

CatalunyaCaixa col·labora en l’ampliació de l’obrador El Rosal

Valorar aquest article
(0 vots)

CatalunyaCaixa, entitat que forma part del Grup BBVA,  col·laborarà amb l’Associació Alba de Tàrrega per impulsar la inserció laboral de persones amb discapacitat i malaltia mental a l’Urgell i la Segarra. En concret, CX ha seleccionat el projecte de l’entitat que comprèn l’ampliació de l’obrador de galetes El Rosal, per dotar-lo amb un ajut de 20.700 euros.

El conveni, a partir del qual CatalunyaCaixa aportarà l’ajut per ajudar al creixement del projecte d’El Rosal, s’ha signat per part de Maite Trepat, directora de l’entitat, i Joan Carles Gallego, director de zona de CatalunyaCaixa.

L’obrador, fundat el 1920 i gestionat directament per Alba des del 2001, és un espai de treball inclusiu que actualment ocupa a 7 persones amb discapacitat. El Rosal elabora galetes artesanals, fetes a mà una a una, amb productes de proximitat. D’entre la seva producció, són popularment coneguts els ‘arrugats’.

L’any 2014 El Rosal va iniciar un Pla de Creixement que ha de durar fins el 2018 amb l’objectiu de crear nous llocs de treball i millorar diferents aspectes de l’activitat. Es va realitzar una primera fase que va consistir en el trasllat de l’obrador a un espai més gran i ara, gràcies a la col·laboració del Grup BBVA, inicien la segona fase que consistirà en la compra de nova maquinària i la seva adaptació a l’espai, així com un reforç de l’àrea comercial. Amb aquestes mesures s’aconseguirà millorar l’eficiència en la producció i poder accedir a nous mercats i clients, i a la llarga s’espera assolir la creació de 10 nous llocs de treball.

 

Llegit 319 vegades Darrera modificació el Dijous, 26 Maig 2016 18:34

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar