Dilluns, 21 Novembre 2016 13:01

Un targarí farà 423 km corrent per una causa solidària

Valorar aquest article
(0 vots)
Raül Arenas. Raül Arenas. Associació Alba

Raül Arenas és un aficionat a córrer. Després d’hores de solitud per camins i llocs inexpugnables es va adonar que tenia molta sort de poder córrer i que moltes persones amb problemes de mobilitat no poden fer ni tan sols un pas. Això el va fer decidir a fer un repte esportiu i donar-li un vessant solidari a favor de l'Associació Alba de Tàrrega. 

Arenas vol realitzar 423 km corrent en 5 etapes: Montserrat-Tàrrega (82 km), Tàrrega-Lleida (52 km), Lleida-Cambrils (104 km), Cambrils-Tàrrega (100 km) i Tàrrega-Montserrat (100 km).

A dia d’avui ja ha realitzat les tres primeres etapes i el proper 25 de novembre farà el tram de Cambrils a Tàrrega. Preveu arribar a la seva ciutat el proper dissabte 26 de novembrre a les 7 de la tarda de la tarda on se li farà una recepció al Pati i on diferents col·laboradors i persones de l’Associació Alba l’acompanyaran l’últim quilòmetre. 

Per tal de recaptar diners ha realitzat unes 200 samarretes esportives amb el lema “Sempre endavant” que es podran comprar a la botiga Esports Truga de Tàrrega per un preu de 16 euros i el mateix dia 26 al Pati. 

A més, amb la col·laboració de més de 60 comerços, empreses i particulars, ha realitzat una cistella solidària. En aquesta hi ha des de material esportiu signat per esportistes de renom com Núria Picas, Joan Capdevila o Marc Márquez, fins a descomptes en gimnasos per valor de 600 euros, vals per a dinars en restaurants o productes alimentaris. Cada número té un cost d’1 euro i es podran comprar a la botiga de Nadal de l’Associació Alba situada al Palau dels Marquesos de la Floresta, al centre de Tàrrega. El sorteig dels diferents productes es realitzarà a finals de gener, un cop finalitzada l'última etapa de Tàrrega a Montserrat. 

Tots els beneficis es destinaran a l'Associació Alba. 

Llegit 696 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar