Dilluns, 05 Juny 2017 23:24

Alba impulsa un aplicatiu web com acció de sostenibilitat ambiental

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge de l'aplicació. Imatge de l'aplicació. Associació Alba

L'Associació Alba de Tàrrega ha creat una aplicació web inspirada en la coneguda plataforma BlaBlaCar per poder fomentar el transport sostenible entre els treballadors de l'entitat. 

Aquesta nova eina col·laborativa integrada dins la intranet de l'entitat permet que un treballador que ha d'anar a fer un reunió, visita o formació fora del centre i s'ha de desplaçar en cotxe pugui consultar l'aplicatiu i veure si hi ha alguna altra persona de l'entitat que realitza aquell mateix dia el trajecte i posar-se d'acord per compartir el cotxe. D'una manera visual i fàcil el treballador registra el seu trajecte i dóna a conèixer a la resta de professionals la possibilitat de compartir el vehicle. 

Amb aquest aplicatiu l'entitat aconsegueix dos objectius: promoure la sostenibilitat i la millora del medi ambient ja que redueix l'ús del cotxe i per tant les emissions de CO2, i  reduir les despeses de quilometratge.

Durant el poc temps que porta en funcionament aquesta nova eina també s'ha pogut comprovar que és una bona manera perquè professionals de serveis que no treballen junts habitualment es puguin conèixer i s'estableixin nous vincles entre ells.

A finals d'anys s'espera poder recollir les primeres dades, comparar-les amb les de l'any anterior i comprovar el nivell d'impacte mediambiental que ha tingut la posada en marxa d'aquest nou aplicatiu. 

Aquesta nova eina ha estat elaborada per l'equip de processos i qualitat de l'entitat que s'encarrega de millorar i implantar noves eines, així com impulsar l'eix d'innovació i millora contínua que l'Associació Alba s'ha marcat en el nou Marc Estratègic Alba 2020. (Veure el vídeo del nou marc estratègic

Llegit 180 vegades Darrera modificació el Dilluns, 05 Juny 2017 23:41

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar