Dimarts, 20 Juny 2017 12:43

Entitats de Tàrrega impulsen un projecte d'emprenedoria social jove en record de mossèn Garriga

Valorar aquest article
(0 vots)
Mossèn Josep Garriga. Mossèn Josep Garriga. Associació Alba

Un grup d’entitats targarines, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tàrrega, estan impulsant el projecte Llavors de Futur. La iniciativa pretén ser un reconeixement a la figura de mossèn Josep Garriga, rector de la parròquia de Tàrrega durant 37 anys i impulsor de nombroses entitats socials de la ciutat que treballen a favor de la inclusió i cohesió social. Aquesta setmana es compleix just un any de la seva mort.

Llavors de Futur neix dels valors que va promoure mossèn Garriga i que les entitats no només comparteixen sinó que volen que perdurin en el temps. En aquest context és on sorgeix Llavors de Futur, un projecte que potencia el talent creatiu i emprenedor dels joves targarins.

Llavors de Futur proposa la creació d’una jornada d’emprenedoria social jove que inclou un concurs d’idees transformadores, inclusives i amb un impacte positiu en el territori, a més del coneixement d’experiències d’altres emprenedors joves. La iniciativa es dirigeix principalment a estudiants de 4t d’ESO dels centres educatius de Tàrrega ja que vol ser un recurs complementari a l’assignatura d’emprenedoria i al projecte de recerca.

La jornada d’emprenedoria social jove està prevista que tingui lloc el pròxim mes de novembre a l’Ateneu de Tàrrega. En la mateixa jornada, es presentaran les bases de la 1r concurs d’idees Llavors de Futur i es convidarà a diversos joves perquè expliquin els seus projectes reals i siguin una font d’inspiració per a l’alumnat targarí.

El projecte de Llavors de Futur està liderat per l’Associació Alba – Fundació Alba Futur, Frater, Càritas Tàrrega, la Fundació Privada Tutelar Terres de Lleida, Grup Missions i Mans Unides, la Parròquia Santa Maria d’Alba, la Parròquia Sant Pere El Talladell i l’Ajuntament de Tàrrega, entre altres entitats que va promoure el mateix mossèn Josep Garriga. En paral·lel, les entitats també estan treballant en la creació d’un espai físic a la ciutat en homenatge a qui fou rector de Tàrrega. La proposta, que es preveu inaugurar al setembre, es portarà a terme gràcies a la col·laboració de l’Associació dels Amics de l’Arbre de Sant Eloi.  

Llegit 216 vegades Darrera modificació el Dimarts, 20 Juny 2017 12:51

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar