Divendres, 22 Setembre 2017 17:19

El PSC a Tàrrega defensa que els pressupostos generals de l’Estat pel 2018 incloguin les calçades laterals a l’A-2 al municipi

Valorar aquest article
(0 vots)
Silveri Caro amb vistes a l'A-2. Silveri Caro amb vistes a l'A-2. PSC

El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tàrrega, Silveri Caro, ha afirmat avui que “esperem que el diputat de del PDeCAT per Lleida al Congrés es mantingui, almenys, en la defensa de les iniciatives que requereix el territori pel que ha de treballar”. Caro ha recordat la “Proposició no de Llei que es va aprovar al juny d’aquest any a la Comissió de Seguretat Vial per la que s’instava al Govern a construir calçades laterals a l’autovia A-2 al seu pas pel terme municipal de Tàrrega; una PNL que certament va registrar el diputat Antoni Postius, de PDeCAT, però que en Comissió es va aprovar gràcies als vots socialistes i d’altres grups parlamentaris”.

Per això, ha dit Caro, “en aquella Comissió cap diputat de PDeCAT va defensar la iniciativa, ara esperem que no segueixin absents en defensar una obra necessària per la seguretat vial a la capital de l’Urgell”. Aixó, el regidor socialista ha instat a que“donat que encara no ha desconnectat del tot de les seves responsabilitats i que tindrà més disponibilitat per treballar pel territori, convidem al senyor Postius a sumar-se a la nostra defensa per tal que els Pressupostos Generals de l’Estat de 2018 incloguin les calçades laterals de l’A-2 a Tàrrega”.

En aquest sentit, Silveri Caro ha explicat que “donat que la proposta es va aprovar en Comissió al juny, el Grup Socialista al Congrés ha registrat una bateria de preguntes per tal que aquest projecte no quedi oblidat en un calaix”.

Llegit 99 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar