Dilluns, 25 Setembre 2017 11:01

L'Associació Alzheimer de Tàrrega aparca el projecte de construcció d'un nou centre al Maset

Valorar aquest article
(0 vots)
La marxa contra l'azheimer va reunir 150 persones. La marxa contra l'azheimer va reunir 150 persones. Laia Pedrós

L'Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca ha descartat de moment el projecte de construcció d'un nou centre a la zona del Maset pel seu elevat cost. El tresorer de l’entitat, Pere Isart, va explicar ahir que "no podem finançar adequadament aquest projecte de manera que tan a curt com a mig termini hem optat per descartar-lo".

Al juliol de 2014 l'ajuntament de Tàrrega va anunciar la cessió d'una parcel·la de titularitat municipal a dues entitats socials de la ciutat per dur a terme allà els seus projectes d'expansió. Aquestes eren l'Associació Alzheimer i l'Associació Alba i la parcel·la, de 24.857 metres quadrats, està situada al sector SUD-10 Residencial Camins de Verdú. L'Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca preveia construir un ampli edifici que substituiria la seu actual de l'entitat al carrer d'Alonso Martínez. Segons el projecte, l'equipament també seria centre especialitzat en malalties neurodegeneratives.

Isart va fer aquestes declaracions abans d'iniciar la marxa popular i solidària contra l'alzheimer a la qual van assistir unes 150 persones. La jornada es va allargar fins a la tarda amb un espectacle de màgia.

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer, entre el 18 i el 30 de setembre l'entitat organitza diferents activitats de sensibilització i lluita contra la malaltia de l'alzheimer per tota la comarca de l'Urgell. Entre divendres i dissabte  es van instal·lar set taules petitòries entre Agramunt i Tàrrega.

L'Associació Alzheimer Tàrrega i Comarca atén actualment 45 usuaris al seu centre de dia a més de facilitar assessorament a les famílies afectades. L'entitat té uns 150 socis i diversos col·laboradors i voluntaris.

Llegit 107 vegades Darrera modificació el Dilluns, 25 Setembre 2017 11:14

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar