Divendres, 13 Octubre 2017 11:47

L'Associació Alba presentarà a la Fira del Medi Ambient el nou projecte de fusteria sostenible

Valorar aquest article
(0 vots)
Reutilització de palets, palots i altres fustes per elaborar productes. Reutilització de palets, palots i altres fustes per elaborar productes. Associació Alba

L'Associació Alba aprofita cada any la Fira del Medi Ambient de Tàrrega per a donar a conèixer projectes i iniciatives que porta a terme com a entitat relacionades amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient.  Aquest any presentarà el nou projecte de fusteria que s'està portant a terme des de fa uns mesos dins del programa d'activitats terapèutiques amb les persones del Centre Ocupacional. 

L'objectiu del projecte és la reutilització de palets, palots i altres fustes per elaborar productes per a particulars, entitats i empreses, i fomentar d'aquesta les habilitats manipulatives i donar a conèixer les capacitat de les persones ateses de l'entitat. Els beneficis es reinvertiran en el propi servei per a necessitats i activitats de les persones del CO. 

A l'estand que l'Associació Alba tindrà durant aquest cap de setmana a la Fira del Medi Ambient s'hi podran veure alguns dels objectes que s'han fabricat a través d'aquest projecte i es farà difusió del projecte a través de flyers informatius. 

 

Rafel Vives del programa 'Ja t'ho faràs!' col·labora amb el taller de reciclatge creatiu 

Demà dissabte a les 11 del matí les mestres de l'Escola Alba oferiran com cada any a l'estand de l'Associació Alba un taller de manualitats per a infants amb material reciclat. Aquest any comptaran amb la col·laboració del presentador del programa 'Ja t’ho faràs!' de TV3, en Rafel Vives, que ha estat convidat pels organitzadors de la Fira del Medi Ambient per a fer la inauguració oficial.

Llegit 119 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar