Dimecres, 25 Octubre 2017 13:51

Tàrrega celebrarà el Correllengua 2017 amb un homenatge a la narradora i il·lustradora catalana Lola Anglada

Valorar aquest article
(0 vots)
Cartell d'activitats del Correllengua. Cartell d'activitats del Correllengua. Ajuntament de Tàrrega

El teixit associatiu de Tàrrega s’uneix un any més en els actes del Correllengua, manifestació cultural sorgida de la societat civil que defensa la llengua i la identitat de Catalunya. És AgEnTa, col·lectiu que agrupa les entitats locals, qui pren el timó de la programació amb el suport de la Regidoria de Cultura. Els actes tindran lloc enguany del dissabte 28 al dimarts 31 d'octubre amb la nit de la Castanyada com a colofó. El Correllengua 2017 de Tàrrega tributarà un homenatge en record de la narradora infantil i dibuixant catalana Lola Anglada (1892-1984), a qui es dedicarà la 1a Mostra de Poesia en Català el diumenge 29 d’octubre (12h) al Parc de Sant Eloi. La trobada es complementarà amb jocs tradicionals per als més petits de la casa i un vermut popular.

Abans, el dissabte 28 d’octubre, la plaça del Carme acollirà una gimcana per la llengua, una xocolatada i un espectacle infantil de La Cremallera. La programació culminarà el dimarts 31 d’octubre amb el tradicional “xerrabars” i el concert de Castanyada amb la formació lleidatana Pastorets Rock. Serà una vetllada a l’Espai MerCAT amb entrada de franc i centrada en la música catalana de tots els temps adaptada als ritmes del rock, l’ska i la rumba. 

 

CORRELLENGUA 2017 · TÀRREGA

Dissabte 28 d’octubre

17 h - Gimcana per la Llengua (Plaça del Carme)

18:30 h – Xocolatada popular (Plaça del Carme)

19 h – Animació per als més petits de la casa amb La Cremallera (Plaça del Carme)

Diumenge 29 d’octubre

12 h – Vermut popular + 1a Mostra de Poesia en Català, tribut a Lola Anglada + Jocs tradicionals “Poem & Vermouth" (Parc de Sant Eloi)

Dimarts 31 d’octubre

23 h – Xerrabars: “PaliqueBars”, “HablaBars”, “QuePoneEnTuDNIbars” (des de la Plaça Major)

24 h – Sessió de Dj Porra Nacional (Espai MerCAT)

01:30 h – Gran Concert de Castanyada amb Pastorets Rock (Espai MerCAT)

03:30h – Dj Porra Nacional (Espai MerCAT)

Llegit 67 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar