Dilluns, 27 Novembre 2017 16:07

Tàrrega obre la convocatòria per optar als nous ajuts destinats a microempreses de caire social

Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament de Tàrrega obrirà el proper divendres 1 de desembre la convocatòria per sol·licitar ajuts destinats a microempreses del municipi. Es tracta d’una nova línia de subvencions per a emprenedors que hagin impulsat projectes empresarials en els camps dels serveis socials, el medi ambient, els productes locals de proximitat, l’artesania i la creació artística. Se’n podran beneficiar aquelles microempreses que hagin invertit en els esmentats camps durant el present any 2017. També s’ha habilitat una segona línia d’ajuts per a consolidar i expandir les microempreses que van iniciar la seva activitat des de l’any 2014 ençà i que continuïn en actiu. El termini de sol·licitud dels ajuts finalitzarà el 28 de febrer de 2018.

Els sol·licitants, en cas d’ajustar-se a les bases, podran optar a subvencions econòmiques de fins al 30% de la inversió realitzada, amb un màxim de 2.000 euros per projecte. Les inversions elegibles poden ser projectes tècnics o treballs d’obra destinats a les instal·lacions on es du a terme l’activitat empresarial; instal·lacions de serveis (electricitat, gas, aigua, sanejament); adquisició de mobiliari i equipament informàtic; imatge exterior de l’establiment; registre de marques i patents; o despeses notarials i registrals.

L’equip de govern desenvolupa aquesta iniciativa a partir d’una proposta formulada pel grup municipal del Comú de Tàrrega (CdT), a l’oposició. La modificació de pressupost per incorporar els ajuts fou aprovada per unamnitat del ple el passat mes d’abril.

Llegit 39 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar