Dijous, 11 Gener 2018 09:30

La 4a Marxa de la Boira se celebrarà diumenge a Tàrrega amb la xifra rècord de 800 participants

Valorar aquest article
(0 vots)
Els organitzadors amb el cartell. Els organitzadors amb el cartell. Laia Pedrós

La quarta edició de la Marxa de la Boira se celebrarà aquest diumenge a Tàrrega i comptarà amb la xifra rècord de 800 participants, que poden triar entre dos recorreguts circulars de 10 i 24 quilòmetres. L’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, ha posat en valor la iniciativa perquè permet fer salut practicant esport i dóna a conèixer els atractius turístics de Tàrrega i els seus pobles agregats.

La sortida tindrà lloc a les 9 del matí des de l'Espai MerCAT i la ruta passarà per, entre altres punts, el Parc de Sant Eloi i el Castell del Mor. El recorregut llarg també explorarà els pobles agregats de Claravalls, La Figuerosa i Altet.

La quarta Marxa de la Boira estarà apadrinada per Lo Tossino, figura del bestiari popular local, en lloc del Mag Lari, que finalment no podrà assistir a l'acte. Com a novetat, la marxa ofereix una planificació nutricional adequada i equilibrada als participants supervisada per una nutricionista. Així, a la motxilla de cada participant hi haurà una nota informativa amb un llistat que detallarà l'efecte dels aliments consumits. A l’arribada hi haurà cassola de tros d'hivern i vegetariana.

La Marxa de la Boira repetirà el seu caràcter solidari i destinarà 1 euro de cada inscripció a l'entitat GEMA (Grup d'Ecologia i Medi Ambient) de Tàrrega per plantar arbres i arbres al voltant del canal del Segarra-Garrigues.

Aquesta és una iniciativa que impulsa Boira Experience amb l'objectiu de donar a conèixer el turisme del pla de Lleida i la boira  com a element característic d'aquesta època de l'any. També compta amb el suport de l'ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida.

Llegit 60 vegades Darrera modificació el Dijous, 11 Gener 2018 09:47

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar