Dimarts, 16 Gener 2018 14:29

Èxit de la campanya de sensibilització a Tàrrega per a promoure l’ús de joguines no sexistes

Valorar aquest article
(0 vots)
Lliurament de joguines no sexistes al col·legi Jacint Verdaguer. Lliurament de joguines no sexistes al col·legi Jacint Verdaguer. A.T.

L’Ajuntament de Tàrrega ha fet un balanç molt positiu de la campanya de sensibilització endegada fa unes setmanes per a promoure l’ús de joguines no sexistes a les llars i a les escoles. La iniciativa l’ha desenvolupada el Pla Educatiu d’Entorn i la Regidoria d’Ensenyament junt amb l’emissora municipal Ràdio Tàrrega. Els protagonistes de la campanya d’enguany han estat nens i nenes d’Infantil i Primària de les escoles Jacint Verdaguer i Sant Josep Vedruna de Tàrrega. En aquest sentit, els infants participaren en un programa radiofònic explicant quines són les joguines que més els agraden. També hi intervingué la fisioterapeuta Montse Camps i el regidor d’Ensenyament, Gabriel Lacambra.

 

Lliurament de joguines no sexistes a les aules participants

Així mateix, el regidor Gabriel Lacambra, en nom de l’Ajuntament de Tàrrega, ha fet entrega de joguines sense gènere a les aules que han col·laborat en la campanya, com torres de fusta per fer construccions, manualitats i llibres. L’edil ha subratllat “la importància de cercar la implicació de les famílies i les escoles a l’hora d’adquirir joguines que no accentuïn estereotips o rols sexistes en la societat”. El consistori targarí continuarà desenvolupant l’esmentada campanya els propers mesos amb la distribució de tríptics informatius amb recomanacions per a totes les escoles del municipi per tal de eradicar estereotips sexistes encara presents en la societat.

Llegit 57 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar