Dilluns, 12 Febrer 2018 10:48

L'escola Vedruna de Tàrrega aconsegueix un primer premi a la VI Trobada d'empresaula

Valorar aquest article
(0 vots)
Alumnes i professora celebrant el reconeixement. Alumnes i professora celebrant el reconeixement. Escola Vedruna

Els alumnes de segon curs cicle formatiu de grau mitjà (CFGM) de Gestió Administrativa de l’escola Vedruna de Tàrrega van aconseguir un primer premi en la VI Trobada d’empresaula, que va  tenir lloc els dies 8 i 9 de febrer a l’auditori i centre de convencions Axa de Barcelona.

És el segon any consecutiu que aquest centre de la capital de l'Urgell aconsegueix un premi en aquesta trobada que pretén donar a conèixer les empreses simulades a les aules, establir relacions comercials en directe i millorar el contacte que habitualment mantenen per correu electrònic o skipe així com perdre la por a parlar en públic.

Entre els dos dies es van fer unes 120 presentacions de les diferents empreses simulades de dins i de fora de Catalunya. Van participar a la trobada 43 centres educatius amb més de 800 alumnes i més de 100 professors.

L’escola Vedruna de Tàrrega hi va participar durant la primera jornada. A l’escenari de l’Auditori AXA, es va evidenciar el fruit del treball que s’ha fet des de principi de curs. Després de molt esforç, dedicació i alguna polèmica, el resultat de la  presentació dels alumnes del CGM de Gestió Administrativa de l’escola Vedruna va ser excel·lent.

L’empresa simulada del centre es va presentar a partir d’un esquetx que aplicava els criteris valorats pel  jurat com: el disseny, l’originalitat, l’organització, l’estructura i la presentació del contingut, el llenguatge verbal i el no verbal.

Llegit 67 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar