Dimarts, 13 Febrer 2018 17:39

Els Cinemes Majèstic de Tàrrega acolliran de nou 'Un Dia de Festa' el proper 25 de febrer

Valorar aquest article
(0 vots)
Cartell anunciador. Cartell anunciador. Pack magic

Després de l’èxit obtingut l’any passat, arriba la 2a edició d’Un Dia de Festa, on gaudir de l’experiència del cinema més enllà de la sala de la mà de la companyia de teatre Xip Xap.

Els infants i les famílies són rebuts per músics i comediants que els conviden a gaudir d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. 

La sala de cinema està decorada amb figures dels diferents personatges de les pel·lícules i mentre la música sona, els infants podran fer diferents activitats alhora que comenten la jugada. En acabar les projeccions, la banda de música els acomiada i els acompanya a la sortida. Activitat recomanada a partir de 3 anys.

Un Dia de Festa és una proposta sorgida de la voluntat de promoure els projectes d’oci i cultura catalana adreçada a un públic familiar així com d’oferir productes innovadors que contribueixin a la generació i cerca de nous públics.

Un Dia de Festa s’oferirà un matí de cap de setmana compresos entre el 14 de gener i el 29 d’abril a 12 sales d'11 ciutats de Catalunya. A Tàrrega, Un Dia de Festa arribarà a Cinemes Majèstic el proper diumenge 25 de febrer a les 12 del migdia. Els espectadors podran gaudir de les següents pel·lícules: ‘El diari de Florentina’, ‘L’hivern al regne d’Escampeta’, ‘La cançó del Bosc de Haquivaqui’ i ‘Tigres enfilats’.

Llegit 86 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar