Dimarts, 24 Juliol 2018 16:41

Caragolada solidària de la FECOLL aquest dijous a Tàrrega en benefici del parc d'habitatges d'Alba

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la caragolada solidària. Presentació de la caragolada solidària. Associació Alba

Els jardins de l’Associació Alba de Tàrrega acolliran aquest dijous 26 de juliol a la nit una caragolada solidària, a càrrec de la FECOLL (Federació  de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida), en el marc del festival Sardines & Marinada, que organitza cada any l’entitat social als jardins de la seva seu i que combina la gastronomia amb la música.

Aquest dijous les sardines es canviaran per un tast de caragols i cassola de tros i tota la recaptació que es faci anirà destinada al projecte del parc d'habitatges de l'Associació Alba, concretament a reformes d'adaptació de les llars o a la compra de mobiliari adaptat com grues i altres elements relacionats amb el procés d'envelliment de les persones i la seva millora de la qualitat de vida. 

L'organització s'ha vist desbordada per l'allau de reserves, gairebé 300 persones. A dos dies vista ja no hi ha més taules lliures, tot i que es convida a la gent a assistir-hi per gaudir del concert i la música de Walkin’ Roots i de Pasqual & Desnatats, i a fer un beure. Es serviran caragols fins a acabar existències

La FECOLL ha organitzat al llarg d'aquest any diferents iniciatives similars a poblacions d'arreu del territori en favor d'entitats socials, aportant tota la logística i menjar de l'esdeveniment i un grup de voluntaris que són els que serveixen el menjar. Els voluntaris de l'Associació Alba s'uniran aquest dijous amb els de l'Aplec del Caragol per fer gaudir a tothom d'una vetllada gasrtronòmica, músical i solidària. 

La FECOLL ha organitzat, entre d'altres, caragolades solidàries a la Fira de Sant Josep de Mollerussa a favor d'Acudam i a la Transsegre de Balaguer a favor de L'Estel. 

Llegit 133 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar