Dimarts, 08 Gener 2019 13:03

L'empresari Carles Giribet optarà a presidir la Cambra de Comerç de Tàrrega

Valorar aquest article
(0 vots)

L’empresari de la capital de l’Urgell Carles Giribet optarà a presidir la Cambra de Comerç de Tàrrega en substitució de Delfí Robinat, que va entrar el 2010 substituint Sylvia Falip. Giribet, de 53 anys i propietari de dues empreses del sector del transport nacional i internacional amb seu a Anglesola, ha afirmat a La Mañana que entre els seus principals objectius hi ha acostar la Cambra "als empresaris que se senten sols per ajudar-los". També vol apostar per retenir el "talent jove" del territori. En aquest sentit, ha posat com a exemple impulsar start-ups a la demarcació. 

L'actual president, per la seva part, ja va anunciar que no optaria a la reelecció del càrrec, ja que des de finals de 2016 ocupa el càrrec de president del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL), en substitució de Ramon Roca. 

Val a dir que el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar ahir l'ordre de la convocatòria d'eleccions a les cambres oficials de comerç i indústries catalanes. Els interessats poden presentar les candidatures entre el 12 i el 25 de febrer. 

L'altra Cambra de Comerç de la demarcació és la de Lleida on també hi haurà relleu en la presidència després que Joan Simó, que ocupa el càrrec des de fa 28 anys, anunciés que no optarà a la reelecció. Simó ha proposat pel càrrec l'empresa Jaume Saltó, president de la PIMEC a Lleida. 

 

Llegit 68 vegades Darrera modificació el Dimarts, 08 Gener 2019 13:15

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar