Dimecres, 09 Gener 2019 11:47

Uns 200 alumnes de tres escoles de música de l'Urgell oferiran concerts a tres municipis de la comarca

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació del segon cicle 'Musicant l'Urgell'. Presentació del segon cicle 'Musicant l'Urgell'. Laia Pedrós

Uns 200 alumnes de les escoles municipals música d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega oferiran tres concerts en el marc de la segona edició del cicle 'Musicant l'Urgell. So & Patrimoni ', organitzat des del Consell de l'Urgell amb l'objectiu de "donar a conèixer la tasca que duen a terme les escoles de música i el patrimoni de la comarca", segons ha explicat el president de l'ens, Salvador Bonjoch.

Es tracta de la segona iniciativa conjunta que duran a terme les tres escoles de música d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega i els seus directors la valoren molt positivament. Jordi Guixé, del centre de la capital del Sió, ha dit que "és una bona oportunitat perquè les actuacions dels alumnes arribin a més públic", mentre que Joan Clavé, de l'escola de la capital de l'Urgell, ha destacat que el cicle "permet apropar al públic de la comarca la música i donar a conèixer les escoles". Per la seva banda, l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, ha posat en valor "les sinergies que s'estableixen entre les diferents escoles i els alumnes amb aquesta iniciativa".

Els concerts tindran lloc a l'església de Santa Maria Magdalena de Castellserà (26 de gener, 6 de la tarda), església de Santa Maria de Preixana (3 de febrer, 12 del migdia) i església de Santa Maria dels Omells de na Gaia (10 de març, 12 del migdia). A cada concert hi haurà tres actuacions, una de cada centre.

 

Llegit 149 vegades Darrera modificació el Dimecres, 09 Gener 2019 14:14

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar