Dijous, 31 Gener 2019 17:14

Il Circo Italiano presenta a Tàrrega l'espectacle 'Somnis' amb 5 funcions de l'1 al 3 de febrer

Valorar aquest article
(0 vots)
Pallassos Paute i Capitano. Pallassos Paute i Capitano. Il Circo Italiano

Il Circo Italiano oferirà aquest cap de setmana, de l'1 al 3 de febrer, a Tàrrega l'espectace Somnis, una proposa que ofereix al públic una aventura tota. A les portes del circ dels Germans Rossi, tot es converteix en un món oníric i de fantasia. Llum, so, música, maquillatge i vestuari, tot a disposició d’un espectacle de somni que envolta l’espectador des del primer moment i compta amb 32 artistes damunt l'escenari. 

 

Acrobàcia, poesia,exuberància i risc

Somnis suposa recuperar un dels espectacles amb els quals Il Circo Italiano va fer la seva aposta pel canvi en la producció d’espectacles de circ tradicional. L’espectacle va néixer de la inquietud per produir un muntatge que recollís el millor de les noves generacions d’artistes d’aquest circ d’origen italià. La direcció original de l’espectacle va anar a càrrec del pallasso català Joan Montanyès, conegut com a Monti, qui va ser director del teatre circ Price de Madrid.

L’any 2018, Il Circo Italiano va recuperar aquest espectacle amb la maduresa de la majoria dels artistes que formen part de la família Rossi. L’excepcional actuació dels pallassos Paute i Capitano, al costat de Martino, fan d’aquesta nova aventura, un somni sempre memorable per a un públic de totes les edats.

Somnis és us espectacle innovador perquè ofereix una estètica de circ que aposta pel futur sentint-se hereva del passat. Entre el classicisme dels grans circs tradicionals europeus i la incorporació de les noves generacions d’artistes de la família Rossi, s’ofereix una proposta que fonamenta l’espectacle en la comicitat, l’agilitat i l’equilibri.

Amb aquest espectacle, Il Circo Italiano pretén posicionar-se com a referent a l’Estat espanyol d’un gran circ de qualitat, en concordança amb els millors circs europeus.

Il Circo Italiano estarà instal·lat al Parc Esportiu de Tàrrega entre els dies 1 i 3 de febrer i realitzarà 5 funcions amb el seu espectacle Somnis:

Divendres 1 de febrer - 7 de la tarda

Dissabte 2 de febrer - 5 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre

Diumenge 3 de febrer - 12 del migdia i 2/4 de 6 de la tarda

Llegit 77 vegades Darrera modificació el Dijous, 31 Gener 2019 17:23

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar