Divendres, 08 Febrer 2019 09:14

Ponent Coopera celebrarà la 1a Fira de l'Economia Social i Solidària al juny

Valorar aquest article
(0 vots)
Quarta Taula Territorial per l'Economia Social, Solidària i Cooperativa. Quarta Taula Territorial per l'Economia Social, Solidària i Cooperativa. Laia Pedrós

Ponent Coopera prepara la primera edició de la Fira de l'Economia Social i Solidària de la demarcació de Lleida, que està previst que se celebri a la capital del Segrià durant la primera quinzena de juny. El certamen comptarà amb la participació de mig centenar d'entitats i cooperatives del sector, i es donaran a conèixer experiències destacades de nivell nacional. Aquesta és la principal activitat que prepara Ponent Coopera per al 2019 i que es va donar a conèixer dijous en el marc de la quarta Taula Territorial per l'Economia Social, Solidària i Cooperativa, que es va celebrar al viver d'empreses Cal Trepat de Tàrrega. Ponent Coopera també va presentar un cicle de consolidació i creixement cooperatiu amb vuit sessions que es duran a terme entre febrer i octubre i pretenen oferir eines i recursos a les diferents cooperatives del territori per guanyar en eficiència i eficàcia. S'ha optat per sessions conjuntes per oferir un assessorament col·lectiu i poder compartir diferents inquietuds. La primera tractarà sobre mesures de conciliació familiar en un mercat competitiu i tindrà lloc el proper 12 de febrer a la cooperativa El Risell. Altres temàtiques que es tractaran són la democràcia interna, la incorporació de socis, la intercooperació, la comunicació corporativa, el finançament cooperatiu, el màrqueting en l'economia social i solidària i l'ètica cooperativa.

Ponent Coopera acaba de complir un any amb un balanç molt positiu després d'haver arribat a 1.995 persones i haver assessorat a 31 entitats i cooperatives que han afavorit la creació de 24 llocs de treball.

Llegit 70 vegades Darrera modificació el Divendres, 08 Febrer 2019 09:20

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar