Dilluns, 18 Febrer 2019 15:06

Agrat dedica el Carnaval a les eleccions municipals

Valorar aquest article
(0 vots)
Cartell. Cartell. Associació Agrat

L’Associació Agrat, amb el suport del consistori, organitza per vuitè any consecutiu la festa de Carnaval a Tàrrega, que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març. Enguany ho fa sota el lema de Tàrrega Unida  amb l’objectiu de garantir una candidatura política unitària de cara a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 26 de maig.

L’acte central serà la rua de dissabte, dia 2, a la tarda que repetirà el punt de sortida des del pàrquing de l’estació de trens. El recorregut passarà pel carrer del Bruc, el passeig de Simó Canet, el carrer Sant Pelegrí, la plaça del Carme, la plaça d’Anselm Clavé (coneguda popularment com la plaça dels Porcs) i acabarà a la plaça de les Nacions sense Estat.

Com a novetats, aquest any el divendres infantil s'iniciarà als jardins del Teatre Ateneu i el discurs final de dissabte de l'alcaldable Rei Carnestoltes tindrà lloc a la plaça de les Nacions sense Estat per les obres de reforma de la plaça Major. A més a més, aquest any la comissió ha incorporat l'anomenat "Vot Popular", on, mitjançant un formulari que hi haurà a la pàgina web www.carnestoltestarrega.cat, espectadors i participants a la rua podran votar per la comparsa guanyadora atorgant així el premi popular.

Quant al sopar del dissabte al Club Natació, aquest dilluns 18 de febrer, a les 8 del vespre, es posaran a la venda les 800 places disponibles a través de la pàgina web  www.agratickets.cat. Després del sopar, s'iniciarà la festa Pre-Victòria Electoral a l’Espai MerCat on s’entregaran els premis a les 10 millors comparses, les 5 millors carretes i el millor premi individual/parella. Per poder entrar al concurs, cada grup s'haurà de registrar a la pàgina web www.carnestoltestarrega.cat, on es poden consultar els premis per a totes les categories.

El Carnaval de Tàrrega tornarà a comptar amb el sopar de Dijous Gras, organitzat pel Centre Cultural i amenitzat per l'orquestra Mediterrània. Divendres a la tarda hi haurà la xocolatada infantil als jardins del Teatre Ateneu i posteriorment rua carnavalesca fins a l'Espai MerCat amb Sidral Brass Band. Divendres a la nit, es preveu La Fi del Món amb Pijama en una festa amb dj's a l'Espai MerCat i visita als pubs de la ciutat. A més, dissabte al matí hi haurà el tradicional Comerç-toltes amb el suport de Foment Targarí i diumenge, el Ball de Màscares a l’Espai MerCat.

Al portal web de www.carnestoltestarrega.cat hi ha disponible tota la informació necessària i les inscripcions a tots els sopars, rues i activitats d'aquest Carnestoltes 2019. Tothom que ho vulgui, pot participar al concurs Instagram pujant una imatge a les xarxes amb el hastag #CarnavalTarrega.

Llegit 97 vegades Darrera modificació el Dilluns, 18 Febrer 2019 20:42

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar