Divendres, 15 Març 2019 15:18

Matinal d'spinning solidària al Pati de Tàrrega a favor del Club Ciclista Alba

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la iniciativa. Presentació de la iniciativa. Grup Alba

El Grup Alba i el Centre Esportiu Sant Jordi organitzen per al pròxim 30 de març una matinal d’spinning solidària a la plaça del Carme on els amants de la bicicleta i l’esport podran gaudir d’aquestes aficions entre les 10 del matí i la 1 del migdia. Hi haurà avituallament pels participants i servei de.

Per cada una de les tres masterclass que es realitzaran, els participants hauran d'aportar 10€ que es destinaran al projecte ‘Apadrina un km’ del Club Ciclista Alba i tothom que hi vulgui col·laborar podrà fer una aportació en concepte de fila 0. El projecte ‘Apadrina un km’ està relacionat amb la ruta de llarga distància que realitza el grup de ciclistes des de fa molts anys. El repte que s'han marcat aquest any els 10 ciclistes i els 3 monitors que hi participaran és pedalar els 250 km de distància que hi ha entre Santiago de Compostela i Oporto (Portugal).

Habitualment les despeses de la ruta van a càrrec dels ciclistes i l'entitat en subvenciona una part, però aquest any les despeses de l'avió han incrementat el pressupost i s'estan buscant patrocinadors i accions que ajudin a finançar el viatge.

Per participar a les masterclass d'spinning del dia 30 de març cal fer una inscripció prèvia al Centre Esportiu Sant Jordi. Aquest esdeveniment solidari també compta amb la col·laboració de l'empresa Borges que ha donat producte per l'avituallament; l'Ajuntament de Tàrrega, Foment Tàrrega, el Consell Esportiu de l'Urgell i l'empresa 9AG materials de construcció. 

Llegit 39 vegades Darrera modificació el Dilluns, 18 Març 2019 14:58

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar