Dilluns, 25 Març 2019 11:08

El Rosal de Tàrrega preveu vendre unes 14.000 roses de galeta i xocolata per Sant Jordi

Valorar aquest article
(0 vots)
L'obrador dona feina a 14 persones per la campanya. L'obrador dona feina a 14 persones per la campanya. Laia Pedrós

L'obrador El Rosal de Tàrrega, del Grup Alba, treballa aquests dies a ple rendiment amb la campanya de Sant Jordi amb la qual preveu vendre unes 14.000 roses de galeta i xocolata, un miler més que l'any passat. En els últims anys, aquesta rosa s'ha convertit en un detall obligat que suposa el 14% de la producció de l'obrador d'Alba.

El Rosal compta actualment amb 14 treballadors, 9 dels quals són persones amb especials dificultats. Són tres més dels habituals per afrontar l'increment de feina. La campanya va començar a principis de març i finalitzarà el proper 23 d'abril, diada de Sant Jordi.

Aquest any el Grup Alba ha editat un vídeo que mostra, a través d'una càmera oculta, la satisfactòria reacció dels treballadors d'una empresa de Cervera quan van rebre aquesta rosa, que té valor social, ja que l'obrador dona feina a persones amb especials dificultats. L'objectiu de l'obrador és incrementar les vendes de roses entre les empreses, ja que així s'asseguren anticipadament la compra d'aquestes. Mònica Viladot, responsable de l'obrador El Rosal, ha destacat que "regalar aquesta rosa de galeta i xocolata, elaborada de forma totalment artesana i manual, suposa també una acció de responsabilitat social corporativa per a l'empresa". Com a novetat, aquest 2019 també han començat a vendre la rosa de galeta i xocolata per internet amb un nou sistema d'empaquetatge. A més, per segon any consecutiu, venen roses de galeta grogues, elaborades amb xocolata blanca i colorant. La demanda d'aquestes és d'entre 1.000 i 1.500 unitats.

Llegit 188 vegades Darrera modificació el Dilluns, 25 Març 2019 11:14

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar