Dilluns, 15 abril 2019 20:56

Montse Mínguez del PSC a Tàrrega: “37.000 autònoms de Lleida i Pirineu es beneficiaran de les millores en prestacions del govern"

Valorar aquest article
(0 vots)
Visita al mercat setmanal. Visita al mercat setmanal. PSC

La cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés, Montse Mínguez, ha explicat avui des de Tàrrega que “fins a 37.000 treballadors i treballadores autònoms de Lleida, Pirineu i Aran es beneficiaran de les millores de les prestacions aprovades en el darrer Consell de Ministres del Govern de Pedro Sánchez”. Per això, ha dit, “el 28 d’abril no ens podem resignar a l’immobilisme, ni a la confrontació ni al retrocés que porten les forces independentistes d’una banda i la dreta de l’altra”.

Mínguez, que ha detallat avui al mercat setmanal de Tàrrega la tasca endegada en els darrers nou mesos i les propostes de futur de l’executiu socialista, ha posat de relleu que “aquests 37.000 autònoms, fins a 3 milions a tot el país, no es poden deixar perdre les millores substancials que suposa el Reial Decret del govern socialista”. La candidata del PSC ha recordat que “certament per una banda es puja la base mínima de cotització un 1,25% però aquesta pujada suposa millores en la protecció dels autònoms com l’accés a la prestació d’atur, amb requisits més flexibles i amb més durada, el dret a cobrar per accident de treball o malaltia des del primer dia i accés a formació contínua i reciclatge”. A més, ha explicat, “no pagaran la quota de la Seguretat Social a partir del segon mes de baixa per malaltia o incapacitat laboral fins al moment de l’alta i en el cas de les dones autònomes, durant un any se’ls aplicarà una tarifa plana de 60 euros mensuals”.

Llegit 54 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar