Dimecres, 15 Maig 2019 10:11

Junts per Tàrrega es compromet a facilitar els serveis d'habitatge i buscar noves fórmules d'ajuts socials

Valorar aquest article
(1 Votar)
Artur Mas va visitar ahir la llar d'avis El Carme acompanyat de l'equip de Perelló. Artur Mas va visitar ahir la llar d'avis El Carme acompanyat de l'equip de Perelló. JxCAT

La cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha explicat que la seva candidatura aposta per “facilitar els serveis d’habitatge al municipi” i “buscar noves fórmules d’ajuts socials” durant el proper mandat, que començarà després de les eleccions municipals del 26 de maig. La cap de llista ha defensat que votar a Junts per Tàrrega és “anar a favor d’un projecte per a tothom, que vol estar al costat de les persones sense excloure ningú”.

Perelló ha recordat que “el primer objectiu d’un ajuntament ha de ser el benestar dels ciutadans i ciutadans” i ha subratllat que “ha de tenir en compte a totes les persones”. Així mateix, la candidata de Junts per Tàrrega ha afirmat que “només així és possible que el progrés i les oportunitats acabin beneficiant a tothom”.

En aquest sentit, el programa electoral de la candidatura encapçalada per Rosa Maria Perelló també proposa altres iniciatives de caràcter social i econòmic per al proper mandat com: ajustar la fiscalitat de manera sostenible, continuar reduint l’IBI –el qual ja han abaixat fins a un 9,42% en els seus darrers quatre anys de mandat–, seguir amb el programa ‘Sempre Acompanyats’ de suport a la gent en soledat no volguda, continuar amb la formació d’emprenedoria al viver d’empreses i consolidar els ajuts a emprenedors i microempreses.

Llegit 65 vegades Darrera modificació el Dimecres, 15 Maig 2019 10:15

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar