Dijous, 16 Maig 2019 09:49

Jordi Cots, cap de llista de Lliures a Tàrrega

Valorar aquest article
(0 vots)
Jordi Cots. Jordi Cots.

-       Biografia

Em dic Jordi  Cots. Vaig néixer  a Tàrrega, al carrer Hospital número 7, davant de l’Hospital (Barri Antic). Tinc 66 anys i estic casat. Vaig fer el Batxillerat Elemental i Superior, després  el COU, treballant al mateix temps que estudiava. Vaig Estudiar Dret  a la Universitat de Pedralbes i després Econòmiques a la UNED de Cervera , treballant i estudiant, però no vaig poder continuar cap de les dues carreres. He estat president del Club d’Escacs Tàrrega durant molts anys, càrrec que he deixat tot i que continuo participant en les competicions del club. La meva principal ocupació laboral ha estat la compra-venda d’antiguitats, vaig continuar en el negoci del meu pare.  

Els meus antecedents polítics són l’amistat amb l’alcalde Eugeni Nadal , amb CDC, partit del qual vaig ser militant durant 12 anys, i amb la Fira del Teatre.

 

-       Quin és el seu lema de campanya?

El tema de la campanya és el que el comerç de Tàrrega s’apaga, creiem que una nova política és possible, perquè volem que  tots els visitants de les comarques de Lleida  tornin al mercat setmanal dels dilluns i comprin a Tàrrega. Es tornin a trobar bé amb nosaltres.

 

-       Quines polítiques vol prioritzar?

Treure mobiliari urbà de l’antiga Nacional-II, actual avinguda de Catalunya i Raval del Carme, i substituir-lo per aparcament gratuït al centre durant 30 minuts. També volem posar semàfors per ordenar la circulació dels vianants i agilitzar la circulació dels vehicles per travessar el centre urbà. 

Donem prioritat a què vinguin empreses a Tàrrega , que creïn llocs de treball, baixar els impostos, que es faci una neteja dels carrers, millora la seguretat per les nits , que el jovent s’hi trobi bé i tingui tot el nostre suport amb un local on reunir-se i poder celebrar les festes. 

 

-       Per què es presenta?

Perquè vaig néixer aquí, sóc targarí, estic jubilat, tinc temps i m’estimo la ciutat.

 

-       Digui tres coses que pensi que s’estan fent bé i tres que cal millorar a la seva ciutat?

BÉ: S’ha reduït el deute municipal, ara es millora el pàrquing de la plaça El·líptica, però no deixa de ser un aparcament molt allunyat del centre.

A MILLORAR: La plaça Major no m’acaba d’agradar, no ha quedat ni un lloc per aparcar. Tot Tàrrega està ple de mancances després de 8 anys sense fer res, només pedaços. Hi ha molta feina a fer! Tàrrega està tota bruta i plena de clots. 

 

 

 

Llegit 72 vegades Darrera modificació el Divendres, 17 Maig 2019 11:36

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar