Dijous, 16 Maig 2019 17:14

Òscar Amenós, cap de llista d'ERC-MES-AM a Tàrrega

Valorar aquest article
(0 vots)
Òscar Amenós. Òscar Amenós.

-       Biografia

Sóc l’Òscar Amenós Borreguero, tinc 40 anys, casat, pare de dues nenes i sóc tècnic en gestió de residus. L’any 2007 vaig formar part de la candidatura PSC-AIPN perquè creia en la necessitat d’un canvi progressista per Tàrrega. L’evolució del procés català em va portar a col·laborar amb la candidatura d’ERC-MES a les eleccions del 2015. També es fa política des de l’associacionisme, en el meu cas vaig formar part d’una de les juntes de districte que es van crear per fomentar la participació ciutadana. 

 

-       Quin és el seu lema de campanya?

El nostre lema és “Un nou impuls per a Tàrrega”, creiem que els últims anys la ciutat ha perdut embranzida i ara fa falta un nou equip, que deixi enrere la vella política i que amb un nou estil faci possible un nou govern a Tàrrega. I aquest equip som la gent de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres (ERC-MES).

 

-       Projecte estrella?

Tàrrega necessita un nou impuls, cal fer avançar la ciutat des del diàleg i comptant amb la participació de tothom. Tenir un projecte que il·lusioni a la ciutat impulsant la construcció del centre sociosanitari, la construcció del nou institut aprofitant les instal·lacions de l'escola Àngel Guimerà i exigint la variant de la C-14.

 

-       Quines polítiques vol prioritzar? 

Tota política social que serveixi per a millorar el benestar de tots els ciutadans ja sigui a través de la rebaixa de la càrrega fiscal dels impostos i taxes o sigui a través de la millora dels serveis que dona l'ajuntament.

 

-       Per què es presenta?

        Faig el pas d’encapçalar la candidatura d’ERC-MES per a poder contribuir a la millora del futur d’aquesta ciutat. Accepto ser candidat a l’alcaldia per què vull retornar una mica a aquesta ciutat tot el que m’ha donat, família, amics, educació, salut, oci... i donar un nou impuls a Tàrrega.

 

   -     Com voldria que fos Tàrrega en un futur?

Participativa, dinàmica, igualitària.

 

 -       Tres coses que consideri que s’estan fent bé al i tres coses que cal millorar a la seva ciutat?

Les coses positives són la rebaixa del deute i les polítiques de suport a la Generalitat per impulsar la República Catalana.

Les coses negatives són el fer política sense fer partíceps als ciutadans, la falta de consens i confiança amb les associacions i la falta de projecte que il·lusioni a la gent    de Tàrrega i que la faci un pol d’atracció pels pobles de l’Urgell i per les comarques properes.

 

 

Llegit 79 vegades Darrera modificació el Dijous, 23 Maig 2019 14:29

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar