Dijous, 16 Maig 2019 17:20

Rosa Maria Perelló, cap de llista de Junts per Tàrrega

Valorar aquest article
(0 vots)
Rosa Maria Perelló. Rosa Maria Perelló.

-       Biografia

Rosa Maria Perelló Escoda (Tàrrega, 1959). Professió: comptable. Sóc alcaldessa de Tàrrega des de l’any 2011 i presidenta de la Diputació de Lleida des de l’any 2018. 

 

-       Quin és el seu lema de campanya?

“Tàrrega compta!”, en aquests moments la nostra ciutat brilla especialment i és necessari que aquesta tingui un lideratge clar perquè ho faci encara més. 

 

-       Projecte estrella?

Quant a infraestructures, la construcció d’un nou pavelló polivalent a l’antiga estació d’autobusos, preveient l’ampliació del pàrquing soterrat a l’Espai Fassina i cobrir-ho; així com també el desviament de la C-14. A més a més, nosaltres tenim un projecte global de ciutat per convertir Tàrrega en pol d’innovació del model agroalimentari.

 

-       Quines polítiques vol prioritzar? 

Les persones al centre, sense excloure ningú perquè el nostre és un projecte global i inclusiu; dinamització econòmica, comercial i cultural; impuls de projectes innovadors, dinàmics i sostenibles amb el segell de bona gestió; i la defensa del medi ambient.

 

-       Per què es presenta?

Perquè tenim l’aval de la feina feta, un equip experimentat i renovat, i un projecte sòlid i il·lusionant de ciutat, que és molt més que un mer llistat de propostes. 

 

- Com voldria que fos Tàrrega en un futur?

Sostenible, innovadora i compromesa. 

 

 -       Tres coses que consideri que s’estan fent bé al i tres coses que cal millorar a la seva ciutat?

Que s’estan fent bé: la gestió financera; la cultura; i la proximitat. Què cal millorar: la recollida selectiva; la participació; i l’estalvi energètic.

 

 

Llegit 78 vegades Darrera modificació el Dijous, 23 Maig 2019 14:28

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar