Dijous, 11 abril 2013 17:32

La fusteria Joan Ribalta de Tàrrega crea un Centre de Bricolatge

Valorar aquest article
(0 vots)

Des d’aquest mes d’abril, la fusteria Joan Ribalta de Tàrrega ofereix un nou servei als seus clients. Segons explica el propietari, “hem creat un Centre de Bricolatge per aquelles persones que no tenen espai a casa o bé no disposen de les eines i el material necessari per fer bricolatge”. Així mateix, els responsables de la fusteria els ofereixen assessorament.
La fusteria Joan Ribalta es troba al carrer Sant Eloi de Tàrrega. Compta amb unes àmplies instal·lacions així com amb una gran quantitat de maquinària i eines professionals que garanteixen solució a qualsevol moble que els clients escullin per casa seva.
L’horari del Centre de Bricolatge és dijous i divendres de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 8 de la tarda i dissabtes, de 9 del matí a 2 del migdia. Tot i això, la fusteria Joan Ribalta s’adapta a les necessitats de cada persona.
Pel que fa als preus, l’accés al taller amb disposició de maquinària portàtil i eines (excepte fresadores i ingletadores) és de 6 euros/hora mentre que l’accés al taller amb disposició de fresadores i inglesadores costa 10 euros/hora. Per la seva part, el lloguer de maquinària (serra de calar, taladro, ingletadora o ribot elèctric) oscil·la entre els 10 i els 20 euros/dia. Per consultar altres preus poden posar-se en contacte amb Fusteria Ribalta a través dels telèfons 973 313 993, 666 590 833 o 638 104 491.
S’ha de destacar que en Joan Ribalta es dedica a la fusteria des de fa més de 30 anys. Aquesta trajectòria el va portar l’any 2005 a obrir un nou espai amb una exposició de mobles on ofereix tot tipus de mobiliari per a qualsevol llar. Ara, amb l’arribada de la crisi econòmica i la davallada de la venda i la feina, en Joan Ribalta ha decidit apostar per aquest Centre de Bricolatge on tothom pot realitzar petits treballs de diversa complexitat amb les eines i l’espai més adequat.

Llegit 3415 vegades Darrera modificació el Dijous, 11 abril 2013 17:47

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar