Dimarts, 18 Juny 2013 10:21

Promoció de 3x2 en el servei de bugaderia de l'Associació Alba

Valorar aquest article
(0 vots)

El servei de bugaderia de l’Associació Alba de Tàrrega ofereix per aquests mesos d’estiu una promoció de 3x2 als seus clients en el rentat de mantes, edredons i nòrdics. La crisi en el sector de l’hosteleria i restauració ha repercutit en un decens important en el volum de feina del servei. Per combatre aquest descens impulsen pels mesos d’estiu una oferta adreçada especialment a particulars per rentar les mantes i nòrdics de l’hivern. Cada vegada ofereixen serveis més personalitzats i ajustats al pressupost dels clients. Ofereixen, per exemple, un servei de draps de diferents qualitats per a magatzems, fàbriques, restaurants, etc.

La bugaderia fou la primera activitat empresarial que es va crear dins del Centre Especial de Treball de l’Associació Alba el 1979, amb l’objectiu de donar ocupació a persones amb discapacitat. Actualment hi treballen unes 20 persones que realitzen tasques de rentat, planxat
i empaquetat de tot tipus de roba en un procés que es distribueixen directament a casa dels clients, majoritàriament de la zona de lleida. Actualment treballen per a empreses, administració i particulars, tenint com a principals clients els diferents CAP de la comarca de Lleida i l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El servei de bugaderia és l’exemple més clar d’una iniciativa amb valor social que va sorgir com una oportunitat per crear ocupació i que s’ha convertit en un servei professional i viable a nivell empresarial.

 

Llegit 818 vegades Darrera modificació el Dijous, 20 Juny 2013 10:36

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar