Divendres, 28 Juny 2013 14:19

Tàrrega organitza entre el 9 i l’11 d’agost la seva primera Lan Party, amb conferències, campionats de videojocs i activitats esportives

Valorar aquest article
(0 vots)

Tàrrega acollirà els dies 9, 10 i 11 d’agost la primera edició de la seva Lan Party, una iniciativa que ha sorgit d’un grup de membres de l’Associació Agrat i que compta amb el suport de la Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Tàrrega així com d’empreses privades de la ciutat.

Sota el nom de Targalan, la Lan Party, que se celebrarà al pavelló municipal d’esports, espera la participació d’entre 120 i 150 cibernautes. Al voltant del que serà estrictament la competició de jocs s’organitzaran un seguit de jornades que tractaran temes de màxima actualitat com el programari lliure, la seguretat a Internet i a les xarxes socials com Facebook, la impressió en 3D, entre d’altres. Així mateix, hi haurà demostracions d’overclocking i campionats de videojcs com el FIFA 14, el Tekken o el League of Legends. En les properes setmanes es concretaran les activitats a través de la pàgina web www.tarregalanparty.cat.

Paral·lelament a la Lan Party, s’organitzaran activitats esportives per a un públic més ampli. Concretament hi haurà un torneig de vòlei-platja, un campionat de ping-pong i un concurs de llançament de disc dur.

Durant tot el cap de setmana, els inscrits podran gaudir d’una gran velocitat d’accés a Internet, espai per disposar els seus ordinadors, aparcament, allotjament i dutxes, accés gratuït a les piscines i servei de bar. El preu de la inscripció és de 25 euros i les reserves ja es poden fer a través del web esmentat anteriorment, www.tarregalanparty.cat.

L’alcaldesssa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha manifestat aquest migdia el suport del consistori en aquesta nova activitat promoguda per l’Associació Agrat perquè és una “proposta molt atractiva que completarà les activitats d’estiu organitzades a la ciutat”.

La Lan Party té un pressupost de 6.000 euros dels quals un 50% se sufragaran amb les inscripcions i la resta entre l'Ajuntament i l'Agrat.

Llegit 2919 vegades Darrera modificació el Divendres, 28 Juny 2013 15:36

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar