Dimecres, 31 Juliol 2013 09:16

El Gat del Rosal celebra el 1r Concurs de Cantautors de Ponent els dies 2 i 9 d'agost amb la participació de 10 músics

Valorar aquest article
(0 vots)

Els propers divendres 2 i 9 d’agost tindrà lloc a la cafeteria-restaurant El Gat del Rosal de Tàrrega, que gestiona l'Associació Alba, la primera edició del Concurs de Cantautors de Ponent amb l'objectiu per donar a conèixer nous talents musicals del territori. En total hi participaran 10 músics i el guanyador serà seleccionat per tocar al cicle de concerts 'Tàrrega sona...' que organitza l’Ajuntament de Tàrrega  així com la gravació d’una cançó en un estudi professional. També hi haurà dos premis del públic.

Els participants cantaran 3 cançons cadascún. Divendres dia 2 d'agost actuaran: Glòria Ribera, Marc Antolín, Ramon Riudebós, Albert Pastor i Xavier Mayora, mentre que el dia 9 serà el torn de: Yasmin Mourat, Dani Gómez, Mariona Roca, Ramon Mitjaneta i Anna Selva.

Les bases del concurs determinen que cap dels participants ha d’haver ?rmat per una discogrà?ca anteriorment (alguns d’ells sí que ho han fet com a grup, però no com a solista) i es permet venir amb una persona que faci els acompanyaments musicals.

El concurs compta amb un jurat que està format per la tècnica de cultura de Tàrrega, Teresa Garcia, el director de l’Escola de Música de Tàrrega, Jaume Duch i el músic Marcel Fabregat que coordina el projecte de música 'Fil musical' de l’Associació Alba.

El divendres 9 d’agost el jurat donarà a conèixer el guanyador. El mateix divendres també es donarà a conèixer els 2 premis del públic, un per cada dia. Abans de començar els dos dies de concurs es donarà una butlleta a cada persona del públic amb el nom del participant i es demanarà una puntuació de l’1 al 5. A partir de les votacions s’obtindrà el guanyador del premi del públic.

El Concurs de Cantautors forma part de la programació d’estiu que organitza a la terrassa El Gat del Rosal.

Llegit 807 vegades Darrera modificació el Dimecres, 31 Juliol 2013 16:25

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar