Articles filtrats per data: Divendres, 03 Novembre 2017

Torrons Vicens d'Agramunt s'ha unit amb quatre entitats socials per crear dos lots de Nadal solidaris. Els participants en el projecte, que repeteix després d'una prova pilot l'any passat, són entitats socials que compten amb productes d'elaboració pròpia com les galetes El Rosal de l'Associació Alba de Tàrrega, els formatges Muntanyola de la Fundació Ampans a Sant Salvador de Guardiola, els vins i olis de l'Olivera Cooperativa de Vallbona de les Monges i les caixes de fusta fabricades per la Fundació Ilersis així com els torrons del promotor dels lots, Torrons Vicens. 

Els dos lots, amb un preu de 29,95 i 58,65 euros, estan confeccionats amb productes artesans, de proximitat, de qualitat i amb valor social. Així, darrere de cada producte s'amaga un projecte d'emprenedoria social que ofereix a les persones discapacitades una ocupació digna i de qualitat per fer realitat el seu projecte de vida.

Des del Rosal, la seva gestora, Mònica Viladot, va celebrar la iniciativa de Torrons Vicens ja que "és una forma més de donar-nos visibilitat i d'aconseguir nou públic". Per la seva banda, Teresa Bonet de la Fundació Ilersis va assegurar que amb aquest projecte "guanyem tots".

El propietari de Torrons Vicens, Ángel Velasco, va anar més enllà i va revelar que l'objectiu és col·laborar amb aquestes entitats socials durant tot l'any amb l'elaboració de lots més senzills. Segons Velasco, "des Torrons Vicens hem aconseguit desestacionalitzar el consum del torró, de manera que hem de fer el mateix amb aquests lots per garantir treball durant tot l'any a les persones discapacitades". Responsables de les quatre entitats socials van valorar positivament la idea. Segons Bonet de la Fundació Ilersis, "donar continuïtat al projecte és vital per seguir oferint ocupació a les persones discapacitades durant tot l'any".

Els dos lots de Nadal solidaris amb valor afegit poden adquirir-se a les botigues físiques i a la botiga online de Torrons Vicens i als punts de venda de les quatre entitats socials.

 

Publicat a Agramunt