Articles filtrats per data: Divendres, 13 Febrer 2015

Lexu's ha exhaurit en un temps rècord totes les unitats a la venda de la primera edició del seu nou disc 10 anys i una nit. La gran acollida que està tenint aquest treball recopilatori ha fet que el grup hagi hagut de córrer a editar una nova remesa de CDs que acaben d’arribar a totes les botigues de Catalunya coincidint amb la campanya de Sant Valentí. D’aquesta manera, la segona edició ja es pot trobar als grans magatzems com FNAC, Media Markt o a plataformes de venda online com Amazon.

El recopilatori 10 anys i una nit conté 16 cançons que han estat escollides pels seguidors del grup a través de les xarxes socials. La peculiaritat d’aquest recopilatori és que tots els temes s’han tornat a enregistrar des de zero amb un estil i una producció diferent, innovadora i fresca. Segons Carles Gómez, el cantant i compositor del grup, avui dia “no té massa sentit fer un recopilatori que sigui una suma de cançons ja enregistrades en altres discs, ja que plataformes com Spotify permeten a qualsevol fer-se la seva pròpia llista de reproducció. És a dir, el seu propi greatest hits de cada grup”. Per aquest motiu, el grup ha decidit fer una aposta nova i arriscar, enregistrant de nou tots els temes i donant-los un nou prisma, una nova mirada. En definitiva, Lexu’s es reinventa.

Aquests 16 temes s’han escollit entre l’extensa discografia del grup formada per 4 treballs anteriors: Saps (2004), Sent amb mi (2006), La vida perfecta (2008), i Per què no es toquen les nostres mans (2012).

 

Artistes i grups coneguts s’uneixen al disc recopilatori

Per fer-ho possible, els Lexu’s s’han envoltat del millor equip de producció musical amb Marcel Fabregat i Toni Just al capdavant, amb la col·laboració de Manu Guix i Roger Rodés (assistent de Macaco, entre d’altres). A més, grans artistes del panorama actual també participen en aquest disc com són Blaumut, La Pegatina, Salva Racero (cantant de Lax’n’busto), Dolo Beltrán (cantant de Pastora), el saxo de Pep Poblet, el mateix Manu Guix, o les remescles de Carles Pérez i Nacho Chapado.

 

El disc també es pot trobar a totes les plataformes digitals

El disc 10 anys i una nit ja està disponible a totes les plataformes digitals (Itunes, Amazon MP3, Spotify, Deezer, Google Play...).

 

Qui són els Lexu’s: 10 anys de cançons i concerts

Els Lexu’s s’han convertit en aquests 10 anys de carrera en un referent de la música en català del nostre país amb diferents cançons que s’han posicionat al capdavant de les llistes d’èxit de ràdio i televisió com Fràgil, No hi ha problemes, Cau, Juliette, Paraules (amb Dolo Beltrán de Pastora), etc. També han posat la banda sonora de la sèrie 'Polseres Vermelles' amb temes com No puc oblidar i Abraça’m acústic (Manu Guix Piano). Han actuat en els esdeveniments més multitudinaris i importants com la Mercè de Barcelona, els Gàmpers del Camp Nou, cap de cartell a la Festa Major de Lleida, els partits de futbol de Catalunya, etc. Tenen milers de seguidors a les xarxes socials i milers de visites a YouTube i han estat reconeguts amb premis tan importants com el Premi al Disc Català de l’Any 2004 o el Premi Lux de Bronze a les millors fotos per un disc.

Tota la informació dels Lexu’s i els diferents enllaços a les xarxes socials (facebook, twitter, canal oficial de YouTube, etc.) està a la seva pàgina web oficial: http://www.lexus.cat

Publicat a Tàrrega