Articles filtrats per data: Diumenge, 01 Febrer 2015

Tàrrega celebrarà els propers dies 6 i 7 de febrer, en horari comercial, una nova edició del Mercat de Rebaixes d’Hivern. Es tracta d’una acció de Foment Targarí en què es convida tots els establiments comercials del centre urbà tant si estan associats a l’entitat com no, a traure al carrer parades dels seus productes. Amb aquesta iniciativa Foment Targarí vol concentrar en una sola convocatòria els diversos mercats al carrer de la capital de l’Urgell, proporcionant així un imant comercial per atraure més compradors. El Mercat de Rebaixes d’Hivern posarà a l’abast dels clients una àmplia gamma d’oportunitats, ofertes i descomptes. “Tàrrega és una ciutat activa i dinàmica, i propostes com aquesta posen de manifest els atractius del seu comerç”, assenyalen els responsables de Foment Targarí. El Mercat de Rebaixes d’Hivern compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega i de la Cambra de Comerç i Indústria de Tàrrega.

Publicat a Tàrrega

Tàrrega desplegarà la fibra òptica domèstica en el decurs d’aquest any 2015. La ciutat es dotarà d’aquesta tecnologia de la mà de l’empresa Telefónica, la qual ja ha mantingut  reunions amb l’equip de govern per planificar l’actuació. S’estima que abans del proper mes de novembre un 60% de les llars de Tàrrega disposaran de fibra òptica. Això permetrà a la ciutadania accedir a nous serveis, aplicacions, continguts i plataformes que només poden ser prestats a través de xarxes de nova generació, accelerant així l’anomenada “inclusió digital”. En l'àmbit domèstic, els 100 MB reals que oferirà la fibra òptica permetran gaudir de TV d'alta definició, videoconferència de màxima qualitat i navegació ultra ràpida per Internet, fins i tot des de diversos dispositius simultàniament sense que minvi la qualitat de la connexió.

 

Connectivitat de banda ampla de darrera generació

En aquest sentit, Telefónica ha informat que la fibra òptica que s’instal·larà a Tàrrega suposa la tecnologia de connectivitat de banda ampla fixa més avançada del mercat. Des de l’Ajuntament de Tàrrega es brindarà suport a aquesta iniciativa, la qualprestarà millors serveis del món digital a la ciutadania. Properament es desenvoluparà una campanya informativa amb l’objectiu de sol·licitar els permisos per instal·lar els equips de telecomunicacions de banda ampla en habitatges unifamiliars i plurifamiliars. Aquestes tasques no afectaran els serveis existents i es realitzaran de forma gratuïta a les comunitats i habitatges. El projecte aprofitarà moltes de les conduccions actuals i per tant es preveu que les afectacions d’obra siguin mínimes.

Publicat a Tàrrega