Articles filtrats per data: Dissabte, 21 Desembre 2013

 

Durant els mesos de març i abril, no us podeu deixar escapar la gran oportunitat de viure una de les representacions teatrals més antigues d’Europa i retrobar-vos amb un espectacle àgil i modern que ofereix un visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de la Passió de Jesucrist. Tot això s’aconsegueix gràcies a la participació única de més de 350 actors i actrius i amb la col·laboració de més de 150 tècnics i personal d’atenció als espectadors.

La Passió de Cervera que aquest any celebra la 75ª edició de les representacions del text teatral “Crist, misteri de Passió” i el fet d’haver estat distingida amb l’honor de ser escollida Patrimoni Cultural Immaterial de Catalunya i Andorra, ens presenta un treball de dramatúrgia teatral espectacular, en constant renovació, que us transportarà al mateix moment històric.

Per celebrar aquesta 75ª edició els organitzadors de l’espectacle ens tenen reservades diferents sorpreses, que anireu descobrint els mateixos espectadors poc a poc en les pròpies representacions.

No pots deixar escapar aquesta oportunitat que s’inicia amb un descompte de fins al 50% si l’entrada es compra abans de finalitzar aquest 2013.

Per qualsevol consulta o compra pots trucar al telèfon: 608 78 10 12 o consultar la pàgina web: www.lapassiodecervera.com

 

 

 

 

Publicat a Opinió