Articles filtrats per data: Dimecres, 04 Octubre 2017

La 9a Fira de la Màgia al Carrer de Montgai ha programat aquest cap de setmana un total de 73 funcions que aniran a càrrec de mig centenar de mags en 12 espais diferents. El certamen es dedicarà enguany a l’humor ja que l’objectiu és donar a conèixer les diferents especialitats de la màgia.

Per aquest motiu, Montgai Màgic serà inaugurat per Enric Magoo, on presentarà el número de l’espectacle Frankie amb el qual va quedar en tercera posició en el concurs mundial de màgia còmica. L’espectacle estrella anirà a càrrec d’Arturo El Grande, un vell conegut del certamen que fa les delícies del públic, i clourà la fira el cubà Raul Camaguey, proclamat durant dos anys consecutius tercer en el campionat mundial de màgia de carrer.

Com ja és tradició, el certamen començarà dijous amb una jornada dedicada a uns 300 escolars. Montgai Màgic seguirà el divendres amb la sessió de màgia adreçada a unes 200 persones amb discapacitat que s’organitza conjuntament amb la federació ALLEM.

El cap de setmana Montgai s’omplirà de màgia entre les 10 del matí i fins passada la mitjanit. Cal destacar el Mercat Màgic amb parades de productes exclusius relacionats amb la màgia a l’antic bar dels jubilats.

A partir de la mitjanit del divendres i del dissabte davant de la placeta de Cal Delme hi haurà la Mignight màgic amb actuacions dedicades al mentalisme.