Articles filtrats per data: Divendres, 12 Gener 2018

L'església de Sant Jaume de Nalec acollirà aquest diumenge 14 de gener a les 12 del migdia l'actuació del Quartet Matisse, format per músics de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. 

El quartet està format per Víctor Lleixà, al clarinet; Virgínia Sanagustin, al violí; Mamen Barreña, a la viola; i Ònia Tomàs, al violoncel. El públic assistent podrà gaudir de la interpretació d’obres de Hoffmeister, F. Krommer i O. Respighi.

Amb la voluntat de fer arribar la música de cambra a totes els pobles, siguin quines siguin les seves dimensions, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida va iniciar a finals de l’any passat el cicle de concerts de cambra i recitals de tardor i hivern.

 

 

Carme Miró és ja la nova alcaldessa d'Anglesola després de prendre possessió del càrrec en el ple extraordinari que es va celebrar ahir a la nit a la sala d'actes del poliesportiu. Miró va destacar que assumia el relleu de la històrica Rosa Maria Mora "amb il·lusió, responsabilitat i molt respecte". Miró va apuntar que en aquest any i mig el seu equip donarà continuïtat a la gestió de Mora a qui va agrair el seu "mestratge i capacitat de lideratge". També va dedicar unes paraules a l'actual situació política catalana reivindicant que "la democràcia ha d'arribar a tots els punts del poble apostant per un model de país transparent i eficient".

Entre les obres destacades per al present exercici, Miró va destacar la construcció d'un pantà de 14.000 metres cúbics per al proveïment d'aigua de boca, que suposarà una inversió de 200.000 euros, entre altres actuacions de millora de voreres, asfaltat de camins o renovació de l'enllumenat públic.

La nova alcaldessa va ser votada per 5 vots a favor dels 9 que formen part de l'arc consistorial. Els altres 4 van votar a l'edil i portaveu d'ERC, Eva Roig.

Miró, independent dins del grup de CiU, és enginyera industrial i forma part de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Anglesola des de 2011.

En el ple també va prendre possessió del càrrec el nou regidor Josep Vidal, de 31 anys, que substituirà Miró. En finalitzar Rosa Maria Mora va fer el lliurament simbòlic de la vara d'alcaldessa a Miró.