Articles filtrats per data: Dimecres, 10 Octubre 2018

El Teatre L’Amistat de Mollerussa obrirà la temporada de tardor el proper 27 d’octubre amb una producció a mig camí entre el concert i l’espectacle de la mà de Balkan Paradise Orchestra, que oferirà una fanfàrria impactant recollint la tradició de la música balcànica. Una altra de les peces claus d’aquesta nova programació serà la posada en escena de La Teta Lisa, una obra de Rosa Devesa que, basada en testimonis reals, vol desdramatitzar des de l’humor l’experiència de viure un càncer de mama.

Companyies professionals conviuran en la nova programació amb espectacles fornejats per companyies de casa com són Saó de Ponent, que presentarà una acció teatral que sota el títol Nit d’Ànimes, farà un recorregut teatralitzat per les tradicions de Tots Sants així com també l’espectacle de màgia que portarà en escena la companyia Xavi&Cris, amb vinculacions a la capital del Pla d’Urgell.

També hi tindrà cabuda el teatre intimista amb Límits, de Ferran Orobitg, que combina circ, música i clowns. Per la seva part, Àlex Cabré i Arnau Gatz presenten l’Efecte Papallona, obra basada en la teoria que qualsevol decisió que es pren pot canviar radicalment el futur.

La programació també inclou el teatre familiar que arriba de la mà de la Xarxa amb quatre peces teatrals amb protagonisme per al teatre d’humor de Cosmix, del Teatre Mòbil,  les titelles del Safari, de La Baldufa, l’espectacle multidisciplinari Blowing, de Bacum, o la màgia del Mag Jordi Quimera i el seu Fascinatio.

Les entrades per a tots els espectacles ja estan a la venda per Ticketmaster i es podran adquirir a taquilla a partir del 25 d’octubre, els dijous i divendres de la setmana de les representacions de 6 a 8 de la tarda i dues hores abans de començar cada espectacle. Podeu consultar tota la programació a www.teatrelamistat.com

 

 

Publicat a Mollerussa