Articles filtrats per data: Dimarts, 07 Maig 2019

L’Ajuntament de Tàrrega ha posat avui en marxa la seva APP oficial per a dispositius mòbils, una nova eina de comunicació àgil i directa entre el consistori i la ciutadania. Els usuaris que es descarreguin l’aplicació podran estar al dia de l’actualitat municipal a través del mòbil o la tauleta consultant els apartats de notícies, agenda d’activitats i avisos. L’app ja es pot descarregar de forma gratuïta en versió Android i iOS des de les plataformes Play Store i App Store, amb la referència “Ajuntament de Tàrrega”. Mitjançant aquest nou canal de comunicació també s’enviaran alertes immediates per estar al cas de les incidències de darrera hora. A més, els usuaris podran marcar els seus interessos i rebre notificacions cada cop que es generin novetats d’agenda o notícies. També pel que fa a l’agenda d’actes, l’aplicació geolocalitzarà la posició del dispositiu mòbil i indicarà com arribar al destí on es desenvolupa l’activitat.

 

Bústia d’incidències

Així mateix, l’APP de l’Ajuntament de Tàrrega accentua la participació ciutadana i permet als usuaris posar-se en contacte amb el consistori per a comunicar incidències detectades: des d’un fanal fos, un element de mobiliari urbà malmès o una mascota extraviada, per exemple. Es tracta d’una forma ràpida i directa de reportar anomalies. Els usuaris hauran d’assenyalar el tipus d’incidència i la ubicació geogràfica amb l’opció d’adjuntar una imatge. Alhora es demanaran les dades de contacte per poder comunicar el seguiment i la resolució de la incidència per part dels tècnics municipals.

 

Altres APP’s d’interès municipal

Una altra de les funcionalitats de l’APP és un apartat que permet accedir a altres aplicacions d’interès: l’emissora municipal Ràdio Tàrrega; Decesia, que informa de les defuncions produïdes al municipi; i VoluntariApp, que posa en contacte persones amb ganes d’ajudar en l’entorn social i comunitari. L’Ajuntament de Tàrrega ha impulsat la seva APP oficial mitjançant l’empresa Useit – Semic, que ha desenvolupat tota la solució. La nova eina es posa en marxa els dies previs a la celebració de la Festa Major, el programa de la qual també s’hi pot consultar. L’APP se suma a l’estructura de canals de comunicació de l’Ajuntament de Tàrrega, el qual també disposa del web www.tarrega.cat, el butlletí Info TRRG, l’emissora municipal Ràdio Tàrrega i presència a les principals xarxes socials.

Publicat a Tàrrega

The Targarians presentaran el seu nou disc Crida amb mi! aquest dissabte al migdia a la llera del riu Ondara de Tàrrega en un concert emmarcat en el vermut de la Festa Major de la capital de l’Urgell. L’actuació musical es completarà amb tallers creatius de Quàlia i amb jocs infantils a càrrec d’Anima’ns. Les activitats les organitza la Regidoria de Cultura i l’Associació Agrat.

El nou treball discogràfic de The Targarins es va estrenar el passat 1 de març a totes les plataformes digitals. Es tracta d’un disc que ha estat gravat a El Valle Estudios, amb Marc Marín a la producció musical, i que ha comptat amb col·laboracions de luxe com la de Marc Riera i Ramon Figueras (Doctor Prats), o bé, Jordi Palou (La Terrasseta de Preixens).

Formats l’any 2013, The Targarians estan influenciats pels referents Jamaicans. Sota la bandera ska-rock i amb pinzellades d'altres estils, a l'escenari transmeten un missatge de canvi, alegre, madur i positiu en forma d'un directe enèrgic.

Publicat a Tàrrega