Divendres, 12 Gener 2018 10:17

Activen l'Alerta del Pla TRANSCAT per un incendi en un camió que transporta gas natural a Les

Valorar aquest article
(0 vots)

Protecció Civil de la Generalitatha activat l’alerta del Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya TRANSCAT per un incendi d’un camió que transporta gas natural i que estava aturat a l’aparcament proper a la N-230 al terme municipal de Les a la Val d’Aran.

Bombers de la Generalitathan desplaçat dues dotacions per dur a terme les tasques d’extinció de l’incendi. Bombers informa que a hores d’ara el foc de la cabina està apagat i la cisterna no ha resultat afectada. En aquests moments, només queda flama a la vàlvula encesa per evitar núvol de gas.

A petició de l’Ajuntament, Protecció Civil de la Generalitat ha activat la sirena d’avís de risc químic i s’ha demanat el confinament preventiu de la població. L’Ajuntament ha fet evacuar el col·legi de Les i les persones s’han confinat dins el consistori.

No consten ferits a conseqüència de l’accident. Al lloc s’hi han desplaçat també efectius de Mossos d’Esquadra.

Quant a l’afectació viària, segons el Servei Català de Trànsit, la N-230 en el punt quilomètric 181 a l’altura de Les ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa des de les 9.30h. A hores d’ara encara es troba tallada

Llegit 83 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar