Divendres, 09 Novembre 2018 10:50

El Club d'Esquí Val d'Aran (CEVA) aposta pels Jocs Olímpics Beijing 2022

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la iniciativa. Presentació de la iniciativa. Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida va acollir dimecres la roda de premsa de presentació del Projecte d’esquí femení CEVA, impulsat pel Club d’Esquí Val d’Aran (CEVA), Rodi Motor Services i amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. La iniciativa la va apadrinar el pilot cerverí Àlex Márquez, que va reconéixer la importància del suport institucional en els inicis de les carreres esportives, que en el seu cas fou a través de la marca Ara Lleida.

L’objectiu del CEVA és crear un equip professional d’esquí femení que pugui competir en els propers Jocs Olímpics Beijing 2022, a la Xina. En el primer any, 2019, arrancarà amb una esquiadora, Anna Esteve, que s’ha mostrat molt il·lusionada pel projecte i pel suport rebut.

La roda de premsa va comptar també amb la participació del vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre; d’Àlex Francès, director de Màrqueting de RODI, i Javier Montes, director tècnic del club CEVA.

Latorre va posar l’accent en què l’aposta de la Diputació de Lleida per l’esport i, en concret, per l’esquí és des de sempre “compromesa”, i es va congratular que hi hagi experiències de col·laboració pública en iniciatives privades com aquesta. També dona suport al projecte l’empresa Rodi. El seu director de màrqueting, Àlex Francés, va explicar que s’impliquen en el projecte “per potenciar l’esport femení i també per projectar Lleida” a través d’aquesta disciplina. 

Segons el director del club CEVA, Javier Montes, tot i que el projecte es troba en una fase inicial, ja es treballa des de fa temps per dotar l’equip d’estructura professional per tal de convertir-lo en el primer equip privat d’aquest nivell, amb la incorporació de dues esquiadores més.

Aquesta fórmula de preparació en clubs privats i competició nacional sota les directrius de les respectives federacions no és nova, i la mateixa esquiadora Anna Esteve va posar l’exemple de països europeus on existeix aquesta modalitat. 

El Club Esquí Val d’Aran té una llarga trajectòria esportiva. Al llarg de la seva història, ha aconseguit 12 campionats de Lliga Catalana i més de 60 medalles en els Campionats d'Espanya.

Aquest projecte també compta amb el suport de col·laboradors com Michelin, AD Parts, Head, Prefabricats Pujol, Sánchez Pamplona, Rètols Estel, Ilerda Serveis, Autansa 3000, Thai Viatges i Urquía&Bas.

Llegit 221 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar