Divendres, 12 abril 2013 18:18

L'Aran estrena un Parc de fauna amb 14 espècies d'animals salvatges en semillibertat

Valorar aquest article
(0 vots)

La Val d'Aran ha inaugurat aquest divendres el parc de fauna salvatge Aran Park. Es tracta d'una instal·lació amb 7,5 hectàrees de recorregut dividida en diferents tancats en els que es poden observar animals en semillibertat com l'ós, dos espècies de llops, el mufló, el cérvol, la marmota o el gall fer. Pendent d'arribar hi ha els linx i les llúdrigues. Cada apartat està perfectament senyalitzat amb informació de l'animal. Per complementar la informació Aran Park compta amb un centre d'interpretació de la fauna salvatge. Antoni Trasobares, director general de Medi Natural i Biodiversitat, ha dit que aquest centre té una vessant pedagògica i científica però també una de turística.

El parc se situa a la Val d’Aran, a la zona d'Eth Portilhon del terme municipal de Bossòst. El centre de recepció d’Aran Park i totes les infraestructures annexes s’ubiquen a l’edifici restaurat de l’antiga caserna militar d'Eth Portilhon, amb accés directe des de la carretera asfaltada de Bossòst a França.

Els propietaris del parc esperen que les instal·lacions dinamitzin el turisme de la zona que actualment es troba molt concentrat en els mesos d'hivern i obriran set mesos a l'any ampliant així l'oferta turística de la Vall d'Aran.

Llegit 1648 vegades Darrera modificació el Dissabte, 13 abril 2013 20:08

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar