Dimecres, 19 Juny 2013 17:39

Equips tècnics de la Diputació, a la Val d’Aran i el Pallars Sobirà per continuar amb les tasques de suport

Valorar aquest article
(0 vots)

Els responsables de vies i obres de la Diputació de Lleida s’han desplaçat aquest dimecres a la Val d’Aran i el Pallars Sobirà, juntament amb equips formats per tècnics de la corporació per continuar els treballs de seguiment i posterior avaluació de les carreteres afectades pel desbordament dels rius.
Els equips tècnics es troben a l’espera de la disminució del cabal per tal de poder actuar amb la maquinària pesada en la retirada dels arbres caiguts i d’altres elements que ha arrossegat l’aigua. 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que s’està treballant en el balanç de danys amb la màxima celeritat possible i ha afegit que tot indica que els danys seran quantiosos i la despesa important.
Per tal de restablir la normalitat el més aviat possible, la Diputació de Lleida té preparades dues màquines retroexcavadores al Pont de Suert; dues retroexcavadores, una moto anivelladora i una pala carregadora a Alfarràs; a més de cinc retroexcavadores més a Miralcamp que es desplaçaran al Pallars Sobirà i a Val d’Aran quan el nivell de l’aigua ho permeti.
 

Llegit 1843 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar