Dijous, 20 Juny 2013 16:59

Joana Ortega visita la Val d'Aran i trasllada el suport del Govern als alcaldes i veïns afectats per les inundacions

Valorar aquest article
(1 Votar)

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha visitat al llarg del matí els nuclis de Les i Bossost, greument afectats per les inundacions registrades a la Val d’Aran de dimarts passat. La vicepresidenta ha comprovat en representació del Govern els danys ocasionats pels desbordaments i ha conegut sobre el terreny les necessitats dels alcaldes i veïns de la Vall.  La vicepresidenta ha afirmat que “ara és el moment de treballar de forma coordinada amb el Síndic i els alcaldes i de buscar elements que permetin en el futur prevenir situacions com aquesta perquè fins on sigui possible no es tornin a donar en aquesta magnitud".
Joana Ortega ha reconegut l’exemple de coordinació i esforç de la comarca i la forma en què la societat civil s’ha “arremangat” per treballar plegats. “Realitzarem el més ràpid possible una valoració dels danys per intentar donar respostes immediates de manera que en el temps més breu possible la Vall torni a reactivar-se i torni a ser el referent que és a nivell turístic”, ha explicat. La vicepresidenta ha defensat el paper del Conselh Generau com a finestreta única per recollir les demandes i canalitzar a les diverses administracions les actuacions necessàries.
Al migdia la vicepresidenta s’ha reunit amb el Síndic d’Aran i els alcaldes dels municipis afectats per tal d’avaluar les pèrdues ocasionades per les inundacions i proposar les mesures a emprendre per restablir al normalitat a la Val. “Ara la meva prioritat és escoltar els alcaldes i a partir d'aquí i de la valoració que es faci dels danys intentarem posar els elements que donin una resposta de manera el més immediata possible”, ha afirmat Ortega.

 

Llegit 1668 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar