Dimarts, 30 abril 2013 17:41

Jornada sobre la reforma de l'administració local i la seva afectació a l'Aran

Valorar aquest article
(0 vots)

Vielha ha celebrat una jornada sobre la reforma de l’administració local i la seva afectació a l’Aran, la qual ha estat inaugurada pel Síndic d’Aran, Carlos Barrera, i l'alcalde de Vielha e  Mijaran, Àlex Moga. Aquesta jornada, organitzada per l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, s'adreça als càrrecs electes de les administracions araneses, per tractar els afers més importants de l’esmentada reforma.

En el trascurs de la jornada també s'ha aprovat la creació de l’ “Associacion deth municipalisme per Aran”, una entitat plural que aplega les administracions locals de la Val d’Aran amb independència de la composició politica i que orienta la seva estructura i la seva acció d’acòrd amb el pluralisme.

Els objectius i les finalitats d’aquesta associació són: esdevenir un ampli espai de debat on compartir idees, iniciatives, experiències, informació, eines de gestió i tot allò que pugui ésser útil per a una millor gestió municipal. Així mateix, es fomentaran i defensaran els drets nacionals de l’Aran, es promourà el finançament dels propis municipis i es buscaran sinergies institucionals i/o en d’altres àmbits com l’empresarial o el financer.

 

 

 

 

Llegit 1868 vegades Darrera modificació el Dimarts, 30 abril 2013 18:26

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar