Divendres, 03 Maig 2013 18:01

La Diputació posa a cobrament la taxa d’escombraries dels municipis de la Val d’Aran per al 2013

Valorar aquest article
(0 vots)

La Diputació de Lleida va publicar el passat dia 29 d’abril al BOP de Lleida l’anunci pel qual es posa en cobrament el rebut en voluntària de la taxa d’escombraries dels municipis de la Val d’Aran per al 2013, durant el període comprès entre el 3 de maig i el 5 de juliol.
Aquest període de cobrament en via voluntària suposa un canvi respecte dels anys anteriors en els que els cobraments es duien a terme entre el 15 de juliol i el 15 de setembre.
El fet que per aquest exercici 2013 s’hagi delegat per part del Conselh Generau d’Aran el cobrament en via voluntària d’aquesta taxa a l’Organisme Autònom de Recaptació de la Diputació de Lleida, ha suposat que també s’adoptin els períodes cobrament que l’organisme té establerts.
La Diputació de Lleida ja tenia delegada la recaptació en via executiva des de l’any 2010 i aquesta delegació de la taxa en via voluntària ha de servir per optimitzar la seva gestió i el seu cobrament.
Amb aquesta delegació, el Conselh Generau d’Aran “vol aconseguir una millor gestió dels recursos públics i centralitzar en un organisme la cobrança de tots els impostos i tributs a l’Aran” en paraules de Luís Carlos Medina, conseller d'Administració Pública, Finances i Coneixement.

Llegit 1911 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar