Balaguer acull divendres la presentació del llibre ‘Tenim un cor per a tu’ de Marta Gubau, escrit amb la mollerussenca Mariona Visa

Redacció | Foto: Bona Premsa

La gironina Marta Gubau i la mollerussenca Mariona Visa presenten el divendres 23 de setembre a les 19.30 h a la Biblioteca Margarida Montferrat de Balaguer el seu llibre ‘Tenim un cor per a tu’ editat per Pagès Editors que narra l’experiència viscuda per Gubau en primera persona, durant i després de rebre un trasplantament de cor. El llibre, que ha estat un èxit de vendes, ja compta amb una segona edició.

Gubau i Visa estaran acompanyades per Mariona Badia, coordinadora de trasplantaments i extraccions de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, la Dra. Eva Miquel, metgessa de família i coordinadora de l’aparell circulatori i Núria Prado, graduada en infermeria, del CAP de Balaguer.

Gubau recull en aquest llibre la seva experiència vital “que pot ser útil per a altres persones i que vol sensibilitzar sobre la importància de fer-se donant d'òrgans”. Es tracta d’un llibre escrit a quatre mans amb la mollerussenca Mariona Visa, professora i Doctora en Comunicació Audiovisual de la UdL i també amiga personal de l’autora.

La vida de la Marta és tot un exemple de superació personal, ja que s’ha vist afectada per diverses malalties: entre elles un càncer, un ictus i finalment un trasplantament cardíac. La lluita per la supervivència és una constant fins que arriba un moment que ho canviarà tot: quan en ple concert de Sopa de Cabra al Festival de Cap Roig, li truquen de l’Hospital per dir-li “Tenim un cor per a tu”.

Aquella trucada de la qual ja fa sis anys, marcarà un abans i un després i la portarà a prendre una decisió: complir els somnis pendents amb els seus éssers estimats, família i amics.