Saó de Ponent organitza el seu darrer Poema de Nadal

Foto: Saó de Ponent

Saó de Ponent portarà a terme El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, una activitat que en els darrers anys ha esdevingut una de les cites anuals de l’entitat. La cita serà el 28 de desembre, a les 20.30 h del vespre al Teatre L’Amistat de la capital del Pla d’Urgell.

Francesc Pla, president de Saó de Ponent, ha destacat la importància de la realització del Poema de Nadal per a l’entitat, ja que era un repte poder continuar amb la tradició de llegir El Poema de Nadal. “La nostra proposta ha estat coral, d’aglutinar la participació de la societat de Mollerussa i així ha estat en totes les edicions que hem fet. Una lectura col·lectiva i on han participat diverses entitats com per exemple l’Escola Municipal de Música o l’Agrupació Sardanista”.

Jaume Jovells i Cristina Simon, de la companyia Teatre de Butxaca, han estat les persones responsables de dirigir El Poema de Nadal que ha organitzat i coordinat Saó de Ponent.

Des de Saó de Ponent destaquen la gran feina realitzada per tothom que ha participat en el Poema de Nadal els darrers anys. “Una llàstima que la pandèmia ens hagi acotat allò que volíem fer l’any passat i aquest, però, entenem que les circumstàncies són les que són i hem de seguir les pautes de seguretat sanitàries” declaren des de l’entitat.

Darrera posada en escena del Poema de Nadal que organitza Saó de Ponent.

Han estat sis anys en els quals Saó de Ponent ha organitzat El Poema de Nadal. L’any 2020 Jaume Jovells ja va anunciar sobre l’escenari del Teatre L’Amistat que el 2021 seria el darrer cop que l’entitat organitzaria l’activitat. “Tant la gent de Saó de Ponent com de Teatre de Butxaca pensem que és hora de passar el relleu, han estat sis anys on hem transmès la nostra forma d’entendre i viure El Poema de Nadal. No entendríem un Nadal sense El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra” ha comentat Maribel Pérez, membre de l’entitat.

Més a Actes
Actes

TEATRE

Actes

TEATRE